Toukokuun tohinoita

Nämä toukokuun kuvat on napsittu Littoistenjärvellä, Järvelän kosteikolla ja kotipihassa. Lähitienoon luontokuvailua parhaimmillaan.

Kotipihalla meinasi olla draamaa, kun kirjosieppo yritti vallata pöntön jo siihen asettuneelta sinitinttipariskunnalta. Tintit voittivat, kirjosiepoille jäi alapihan pönttö.

Linnut: E-M1X + M.Zuiko 150-400/4.5, vuokot: E-M1 Mark III + M.Zuiko 60/2.8 Macro.

4 thoughts on “Toukokuun tohinoita

  1. Tiira lentämässä niskat nurin on kympin kuva. Pannaan vielä plussa päälle.

    60-miilinen on objektiivi, joka tuottaa todellista kukkapornoa, potrettilasinakin erinomainen.

  2. Kiitos taas.

    60-millinen on kyllä mielenkiintoinen pikkutele. Rimpulan oloinen, mutta roiskesuojattu, hidas tarkennus, mutta nätti bokeh ja täydelläkin aukolla syväterävyyttä ihan olan kanssa. Vastavalosuoja vaan täytyy hankkia erikseen.

  3. Hei Olli,käsittämättömän upeita kuvia safariltamme.Innostuin tänään 14,1 -23 katselemaan myös muita settejä,kun olen vapaalla mieheni omaihoitajahommasta.Asustelet sitten näillä samoilla kulmilla(minä Maskussa).Littoistenjärvi on minulle tuttu paikka,”rattailin” sinne pienen pojantyttäreni kanssa joitain vuosia sitten lähes päivittäin ollessani häntä hoitamassa.Lintuja tutkimme kuitenkin enemmän Järvelän tornilta,siellä ne olivat meille paremmin paljain silmin nähtävissä.Vieläkin siellä käymme keväin syksyin,nyttemmin ovat ne harmaahaikarat siellä yleistyneet.Palaan tänne jatkossakin katselemaan kuviasi.Kiitos mahdollisuudesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *