Nautelankoski

Ei ollut enää koskikaroja. Juoksutusta oli lisätty, veden pinta koskessa oli noussut ja jäät olivat sen vuoksi koskesta lähteneet.

Ei se mitään. Keli oli komea ja olin ottanut luottoyleisputken mukaan. Kiertelin kosken rantoja ja nautin varsinaissuomalaisesta talvipäivästä. Nautelankoski on hieno mesta.

Kaikki kuvat on otettu käsivaralta E-M1X + M.Zuiko 12-100/4 -yhdistelmällä, pitkissä valotuksissa käytetty myös LiveND:tä. Kolme viimeistä kuvaa ovat pystykuvista rakennettuja panoraamoja.

2 thoughts on “Nautelankoski

  1. Noin vuodesta 1959 olen viettänyt tuolla tuhansia tunteja kameralla ja ilman. Asuin 19 vuotiaaksi Pahkamäen koululla 250 metrin päässä koskesta. Ennen kosken ympärillä oli paljon lautavajoja, sahoja ja varastoja. Miesvetoinen rautatie vei lautoja makasiiniin pellolla olevalle kukkulalle.
    Taas menossa jouluna tuonne, mutta kosken salaisiin paikkoihin – minne ei juuri kukaan eksy alajuoksulla. Hieno ja syvämuistoinen paikka, jonka rannoilla väitetään aikamoni asemankulmalainen tehdyn kesäisin 🙂

    1. Kiitos Jore hienosta taustoituksesta! Minä puolestani olen tällä alueella täysin noviisi, muutin Littoisiin vanhoilla päivillä elämäni naisen perässä vasta pari vuotta sitten. Toivon sulle hienoja jouluhetkiä syvämuistoisissa paikoissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *