Kesän sillisalaattia

Kesällä pitää tietysti tehdä kesäpuuhaa, eli kierrellä lähitienoota ja hiukan pidemmälläkin Suomessa. Puuhailun tuloksena on valokuvallista sillisalaattia.

Tämänkertaiset kuvat ovat kotipihalta, Littoisista, Someron Kivimeijeristä, Mynä-Mynä-Maasta, Mynämäen kirkosta, Serlachius-museosta, Mäntän kuvataideviikoilta Pekilosta, sekä Säynätsalon kunnantalolta.

Pikku haaverikin sattui: kamera lipesi näpeistä Mynämäen kirkon graniittirappusille ja siitä pari porrasta pomppuina alaspäin. OM-1 otti hiukan osumaa ja M.Zuiko 25/1.2:n vastavalosuoja sai nirhaumaa. Bajonetti säilyi ehjänä, runko ja linssi tuntuvat muutoinkin toimivan edelleen ryhdikkäästi. Vahvaa tekoa tuntuu olevan, en silti suosittele kokeilemaan. Molemmat kapineet lähtevät toki aikanaan huoltoon tarkistettavaksi.

Rungon osuma.

Cityretkillä kalustona OM-1 + M-Zuiko 25/1.2, elukkakuvissa M-Zuikot 40-150/2.8 + MC-14 ja 150-400/4.5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *