Rautalintuja

Turku Airshow 2023. Ikinä ennen käynyt ilmailunäytöksessä, saati sitten sellaista valokuvannut. Show pidettiin Turun lentokentällä kahtena päivänä, joista olin mukana jälkimmäisenä. Hellettä, paljon lämpöväreilyä, paljon ihmisiä, paljon meteliä.

Hienoahan tuo on katsella, kun aikuiset pojat leikkivät lento- ja muilla sotavehkeillä. Rouvan kanssa tuumattiin, että taitavat taitolentäjät olla melkoisia adrenaliinifriikkejä, hyvä että on löytynyt sopiva keino itsensä toteuttamiseen. 🙂

Itselleni jäi ehkä parhaiten mieleen hienosti entisöidyt vintagevehkeet ja erityisesti Woikoski Safirsin tyylikäs herrasmiesjoukkue.

Kuvauskalustona kaksi OM-1 -runkoa, linsseinä M-Zuikot 12-100/4 ja 150-400/4.5

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *