Soitimilta, osa I

Tänä keväänä aloittelin teerisuolla maaliskuun lopulla. Kaiken kaikkian suolla tuli vietettyä kuusi yötä ja aamua. MrJan Gearin Mursusta kun on helppo kuvata joka suuntaan, niin yritin sijoitella kojun niin, että pystyisin samasta sijainnista kuvaamaan sekä myötä- että vastavaloon. Aika mukavasti tässä onnistuinkin.

Kukkojen määrä vaihteli kevään mittaan aika paljon ja soidin tuntui kylmän kevään vuoksi olevan jonkun verran tavanomaista myöhemmässä. Siirryin metson soitimelle huhtikuun loppupuolella ja kuvauskaverin kertoman mukaan kiihkeimmät rähinät olivat teerisuolla vasta vapun tienoissa.

Eipä näissä kuvissa mitään ihmeellistä, mutta tunnelmaahan suolla riittää ja näytelmää on hieno seurailla, vaikka ei napsaisisi kuvan kuvaa.

Kalustona kuvauksissa kaksi OM-1 runkoa ja M.Zuikot 45/1.2, 40-150/2.8 (+ MC-14) ja 150-400/4.5.

Tunnelmista talousmetsolassa kertoilen myöhemmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *